Enkele acts als voorbeeld...
Met Richardo kunt u werkelijk alle kanten uit. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een aantal standaardacts, waarvan het succes door de jaren heen ruimschoots is bewezen.
Voor al die acts geldt, dat kleding, rekwisieten, licht en geluid tot in de puntjes verzorgd zijn en dat de acts met verve en vakmanschap worden gebracht. Want Richardo is een artiest "van de oude stempel". Geen "schnabbelaar" die even snel "zijn dingetje komt doen", maar die er alles aan gelegen is om zijn optreden tot een gedenkwaardig feest te maken, ook voor de organisatoren.
Magic Shows
Richardo heeft diverse Magic Shows op het repertoire, al dan niet met levende dieren en ballonanimatie. En u kunt kiezen voor een komische clowneske act of High Tech magie. Houdt u van griezelen?
Table Magic
Table magic heeft niets te maken met de zaagtafel hiernaast, maar houdt in dat de goochelaar aan de tafeltjes met uw gasten verbluffende (en soms ook komische!) staaltjes van vingervlugheid laat zien. Uw gasten zullen niet weten, waar ze moeten kijken en er nog heel lang over napraten...
Dan kiest u voor de Horror Illusieshow.
De lengte van alle shows variëert van 20 tot 90 minuten, evt. verdeeld over één of meer optredens.
Hypnose-

show
Hilariteit maar ook verbijstering:
waarom doet iedereen wat de
hypnotiseur wil?
Hoe bestaat het?!
Een uur lang rolt u van de ene in de andere verbazing.
Dolle pret, maar ook de ernstige kant van hypnose komt aan bod: spierverstijving, geheugenverlies en posthypnose.
(Zeer geschikt voor studentenfeesten, maar ook voor ieder ander gezelschap)
Oosterse
Waarzegger
In zijn Oriëntaalse tempeltent ontvangt deze eerbiedwaardige Oosterling uw gasten om hen te verbluffen met zijn kennis van hun verleden en heden en door een tipje van de sluier van de toekomst op te lichten...
Nieuw!!!
Nieuw is de act, waarbij één van uw gasten zich, uiteraard onder begeleiding van Richardo, ontpopt tot een heuse vingervlugge magiër. Iedereen staat er versteld van (hij of zij zelf waarschijnlijk het meest).
Dat is echt wat je noemt ouderwets lachen...