entertainment = maatwerk
Een grote huiskamer...
Een stadsschouwburg...
Een evenementen- of sporthal...
Een feestzaaltje...
Een multifunctioneel centrum...
Een openluchtmaifestatie...
Een podiumwagen...
Een discotheek...
Een nachtclub...
Richardo's shows
komen altijd
en overal
"uit de verf"
In de afgelopen 30 jaar heeft Richardo het allemaal al wel een keer meegemaakt: optredens tussen de schuifdeuren en in een bomvol stadion. Geïmpoviseerde kleedkamers ter grootte van een kast en van alle gemakken voorziene kleedkamers in grote theaters.
Hoewel enig comfort best plezierig is zit Richardo niet zo erg met de randvoorwaarden van zijn optredens. En worden zijn shows altijd met vaart, verve, vakmanschap en vooral Liefde voor het Vak gebracht. Daar staat Richardo voor: uitgekiende, goed doordachte acts, perfecte aankleding met kostuums, geluid, licht en attributen. Op en top verzorgd tot in het kleinste detail.
Flexibel tot en met...
Zo worden standaardacts op uw verzoek zodanig aangepast dat ze passen binnen het thema dat u aan uw feest of evenement heeft verbonden. U zegt het maar: circussfeer, bourgondisch, oosters, maffia, jaren zestig, pruikentijd, zwervers, horror: het kan allemaal.

En ook in presentatie is Richardo zeer flexibel en mag u zeggen hoe u het hebben wilt: professioneel afstandelijk of misschien wat meer met een vette knipoog. Maar... altijd beschaafd en nooit grof, kwetsend of ordinair.
Zodat iedereen het leuk blijft vinden.

Wilt u iets heel bijzonders, voor de opening van een nieuw gebouw bijvoorbeeld? Of een act waarin de directeur of jubilaris een belangrijke rol krijgt toebedeeld. Overleg maar met Richardo en het komt in de bus.
Richardo's eigen showburo:
voor de komplete verzorging
van uw evenement.
Van Artiesten tot Zaalaankleding.