Speciaal voor kinderen...
Kinderen zijn dankbaar, maar ook uiterst kritisch publiek. Als een optreden hen niet zint, dan steken ze dat niet onder stoelen of banken. Richardo heeft geen enkele moeite met jeugdig publiek, want de speciale kinderprogramma's zijn al vele jaren een daverend succes. Niet voor niets heeft Richardo dan ook een heleboel "vaste" klanten, die elk jaar weer een beroep op hem doen en niet van een andere artiest willen weten.
De "huisparty"  (ca. 20 kinderen) is een compleet kinderprogramma, met als onderdelen goochelen en ballonfiguren maken. Het duurt ruim 60 minuten.
Meer uitgebreid is de clown/goochelshow voor de Kids
met ballon animatie en (kinderen vinden dat prachtig!) levende dieren. Oók deze show duurt ruim een uur, maar kan desgewenst uitgebreid worden tot 90 minuten.
Daarmee zijn we er trouwens nog niet, want Richardo heeft voor het jeugdige publiek nog veel meer in petto.
Een limonadeclown bijvoorbeeld die gekoelde ranja uitdeelt op openluchtevenementen. Of een schminkstand waarop kinderkoppies in kattenkoppies worden veranderd.
Richardo is sowieso uitermate flexibel en past elk programma moeiteloos aan uw wensen aan. U vraagt? Richardo máákt het helemaal. Oók voor kinderen!