Hooggeëerd publiek...
...wij stellen u voor aan:
Richardo's Magic Show
Maar de vraag is, òf wij u nog wel moeten voorstellen.
Want Richardo zit al meer dan 30 jaar in Het Vak.
Heeft duizenden optredens achter de rug: heeft nagenoeg elk theater in Nederland gezien, is een vertrouwde verschijning in menige feestzaal, op menige braderie niet meer weg te denken, terwijl hij ook nog eens present is op vele beurzen en tentoonstellingen, bijvoorbeeld om op een gedenkwaardige manier een nieuw product te lanceren.
En als u hem niet ergens "in den lande" bent tegengekomen, dan moet u hem kennen van de TV: want Richardo zat in programma's van Henny Huisman, André van Duin, Telekids, SBS6, RTL4, maar was ook in het buitenland te gast bij ARD, ZDF, BRT en VTM. En deed last but not least ook mee aan nieuwsuitzendingen, tv-zommercials en diverse filmproducties.
Richardo staat, al zou de naam anders doen vermoeden, niet alleen voor magische optredens, maar is een veelzijdige artiest, die meerdere facetten  van het variété tot in de vingertoppen beheerst. Zijn vakmanschap en enthousiasme, gecombineerd met een ijzeren discipline, staan borg voor entertainment van niveau, voor zowel volwassen als kinderen.
Of het nu in een groot theater is of in een huiskamer, in een sporthal of in de open lucht: Richardo doet het overal. En weet elk publiek kostelijk te vermaken...
Als op zich staande act of als onderdeel van een programma met meerdere artiesten...